Filmat bystugemöte Malungsfors

Den 17 Mars hade vi planerat att starta med bystugemöten runt om i kommunen. Malungsfors skulle vara det första följt av Öje, Lima, Yttermalung som redan var inplanerade och annonserat om i Malungsbladet. På grund av Coronapandemin som nu lamslår samhället så har vi avbokat samtliga planerade möten. Mötet i Fors hölls trots allt, men utan publik. Vi skrev på facebook att mötet skulle hållas utan publik, men det kom trots allt 5 personer som inte sett inlägget. Dom valde dock att vara kvar och agerar publik i seminariet. Allt filmades av TV Malung-Sälen och filmerna finns nu tillgängliga via vår sida. Vi har valt att dela upp inspelningen i kortare sektioner så att det ska vara enklare att se just dom ämnen som man tycker är viktigast

Se även vår arkivsida för fil. Här finns flera intressanta filmer sparade

Lämna ett svar